d
ONZE B&B MET

De zeer ruime kamers zijn uitgerust met TV, airco, minibar, Nespresso-machine, ruime badkamer en de twee indoor suites hebben een mezzanine met 2 extra slaapplaatsen. De kamers zijn standaard ingericht voor maximum 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Op aanvraag kan er een derde kind bijgelegd worden. We hebben ons vooral gefocust op het slaapcomfort door te kiezen voor bedden en linnen van topkwaliteit. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd of bij mooi weer in de tuin aan het zwembad.

JUNGLE


Tuinsuite met privé terrras

€ 250 per nacht/per kamer incl. ontbijt

Nog nooit in de JUNGLE gelogeerd? Dan is dit je kans! Deze ruime suite is gelegen op het gelijkvloers. Deze suite is ingericht volgens het principe van UNIVERSAL DESIGN. Dit betekent dat de ruimte op een bepaalde manier is ingericht zodoende dat ze toegankelijk is voor mensen, ongeacht leeftijd, beperking of andere factoren. Het pakt gemeenschappelijke belemmeringen voor deelname aan door dingen te creëren die door een zo groot mogelijk aantal mensen kunnen worden gebruikt. Niet stigmatiserend en stijlvol. Deze kamer is voorzien van 2 extra slaapplaatsen mits een supplement van 30 euro per kind per nacht. Wij kozen bewust voor Lavazza koffie aangezien we fair trade en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.  Koffie en thee zijn gratis ter beschikking op de kamer. Minibar aanwezig. gratis WIFI. Een volledig te verduisteren kamer met elektrische luxe bedden van het Belgische merk Kreamat. Wij kozen ervoor om onze gasten een Belgische topkwaliteit van bedlinnen te laten ontdekken. (Lysdrap)

Het ontbijt wordt in je kamer geserveerd en bij mooi weer op je eigen privé terras. 

INDIA


Garden suite

€ 250 per nacht/per kamer incl. ontbijt

Luxe garden suite in de achterbouw met zicht op de tuin en het zwembad. De Indische garden suite heeft als eyecatcher een prachtige Indische boog die toegang verleent tot de badkamer.

AFRIKA


Garden suite

€ 250 per nacht/per kamer incl. ontbijt

Luxe garden suite in de achterbouw met zicht op de tuin en het zwembad, voorzien van een groot privéterras waar je kunt ontbijten, luieren in de zon. Boomhut speciaal voor de kids (ook als logement).

TROPISCHE OASE MET ZWEMBAD

In de fantastische achterbouw aan onze grote tuin die werd getransformeerd tot een tropische oase bevinden zich de twee garden suites: Afrika en India. 

BELEEF ONZE B&B

INCLUSIEF ONTBIJT

De prijzen van de kamers zijn inclusief ontbijt op de kamer of bij mooi weer aan het zwembad. Lavazza koffie en thee zijn gratis ter beschikking op de kamer. Ook een minibar is aanwezig.

TUIN, VERWARMD ZWEMBAD tijdens zomer

In onze grote tuin die werd getransformeerd tot een tropische oase kan je gebruik maken van een verwarmd zwembad tijdens het zomerseizoen. Aansluitend is er ook een fitnessruimte, en kan je ook een massage boeken. 

LUXE SUITES, LUXE BEDDEN

De zeer ruime kamers zijn uitgerust met TV, airco, minibar, Lavazza koffie en een ruime badkamer. Elke kamer is uitgerust met luxe bedden en kwaliteitslinnen. Wij kozen ervoor om mensen te laten slapen in topkwaliteit.

LEUKE BUURT, PARKING

Koto B&B ligt in een veilige buurt met veel winkels, restaurantjes en gezellige koffiebars, op loopafstand van het Zuid. Het prestigieuze MAS of het strand van Sint-Anneke liggen eveneens binnen bereik. Tijdens je verblijf kan je ook beschikken over parkeerplaats.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je graag op de hoogte blijven van onze promoties en laatste nieuwtjes?
Dat kan door hieronder je voornaam en e-mailadres in te vullen.