d

JUNGLE ROOM

Nog  nooit in de JUNGLE gelogeerd? Dan is dit je kans! Deze ruime suite is gelegen op het gelijkvloers. Deze suite is ingericht volgens het principe van UNIVERSAL DESIGN. dit betekent dat de ruimte op een bepaalde manier is ingericht zodoende dat ze toegankelijk is voor mensen, ongeacht leeftijd, beperking of andere factoren. Het pakt gemeenschappelijke belemmeringen voor deelname aan door dingen te creëren die door een zo groot mogelijk aantal mensen kunnen worden gebruikt. Niet stigmatiserend en stijlvol. Deze kamer is voorzien van 2 extra slaapplaatsen mits een supplement van 30 euro per kind per nacht. Wij kozen bewust voor Lavazza koffie aangezien we fair trade en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.  Koffie en thee zijn gratis ter beschikking op de kamer. Minibar aanwezig. gratis WIFI. Een volledig te verduisteren kamer met elektrische luxe bedden van het Belgische merk Kreamat. Wij kozen ervoor om onze gasten een Belgische topkwaliteit van bedlinnen te laten ontdekken. (Lysdrap)

Het ontbijt wordt in je kamer geserveerd en bij mooi weer op je eigen privé terras. 

 

 www.washington.edu/doit/sites/default/files/upl...

gezellig! Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt!

€ 250 /nacht/kamer + Toeristentax

 • Inclusief ontbijt
 • Kinderen jonger dan 3 (per kind +3 jaar: € 30 supplement)
 • Tuin met verwarmd zwembad
 • Niet-rokers kamer
 • Digitale TV/ radio
 • WIFI
 • Koffie en thee
 • Luxe bedden met kwaliteit linnen
 • Haardroger
 • borden en bestek
 • Minibar
 • Krant: € 3
 • Wasgoed: op aanvraag
 • er kan zorg ingeroepen worden tegen betaling
 • Sauna / infrarood 15 euro per persoon per uur cold dip in het buitenzwembad

Sfeerbeelden kamer

JUNGLE ROOM reserveren?

Wenst u deze kamer te reserveren? Gelieve ons dan een e-mail te sturen naar info@koto-antwerp.be.
We nemen dan snel contact op met u om de reservering te bevestigen.

We willen u eraan herinneren dat de stad Antwerpen sinds 01.02.2017 een lage-emissiezone (LEZ) heeft geïntroduceerd in de hele stad. Controleer voor aankomst of uw voertuig dit gebied mag betreden via de volgende link https://lez.antwerpen.be

Bekijk onze andere kamers

JUNGLE


Tuinsuite met privé terrras

€ 250 per nacht/per kamer incl. ontbijt

Nog nooit in de JUNGLE gelogeerd? Dan is dit je kans! Deze ruime suite is gelegen op het gelijkvloers. Deze suite is ingericht volgens het principe van UNIVERSAL DESIGN. Dit betekent dat de ruimte op een bepaalde manier is ingericht zodoende dat ze toegankelijk is voor mensen, ongeacht leeftijd, beperking of andere factoren. Het pakt gemeenschappelijke belemmeringen voor deelname aan door dingen te creëren die door een zo groot mogelijk aantal mensen kunnen worden gebruikt. Niet stigmatiserend en stijlvol. Deze kamer is voorzien van 2 extra slaapplaatsen mits een supplement van 30 euro per kind per nacht. Wij kozen bewust voor Lavazza koffie aangezien we fair trade en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.  Koffie en thee zijn gratis ter beschikking op de kamer. Minibar aanwezig. gratis WIFI. Een volledig te verduisteren kamer met elektrische luxe bedden van het Belgische merk Kreamat. Wij kozen ervoor om onze gasten een Belgische topkwaliteit van bedlinnen te laten ontdekken. (Lysdrap)

Het ontbijt wordt in je kamer geserveerd en bij mooi weer op je eigen privé terras. 

INDIA


Garden suite

€ 250 per nacht/per kamer incl. ontbijt

Luxe garden suite in de achterbouw met zicht op de tuin en het zwembad. De Indische garden suite heeft als eyecatcher een prachtige Indische boog die toegang verleent tot de badkamer.

AFRIKA


Garden suite

€ 250 per nacht/per kamer incl. ontbijt

Luxe garden suite in de achterbouw met zicht op de tuin en het zwembad, voorzien van een groot privéterras waar je kunt ontbijten, luieren in de zon. Boomhut speciaal voor de kids (ook als logement).