d

Persberichten

Persberichten

Hieronder vindt je een overzicht van een aantal artikels over onze B&B die in de pers zijn verschenen.
 • juli 2019

  HLN: Dé 8 Antwerpse hotspots van Tatyana Beloy

  Actrice en presentatrice Tatyana Beloy lanceerde net haar kledinglijn ‘Supastar’ bij ZEB en het jongerenalbum ‘Supastar Songs’. Ze neemt ons mee naar haar favoriete hotspots in thuisstad Antwerpen. Eén van de hotspots is ook onze B&B Koto

    Persbericht bekijken

 • juni 2017

  SJIEK Wonen: Reis rond de wereld

  Gewone hotelkamers zijn vaak ook maar gewoon, moet de Hasseltse Tamara Nolens gedacht hebben. Daarom richtte ze haar B&B Koto in Antwerpen in met vier totaal verschillende kamers, geïnspireerd op alle uithoeken van de wereld. Aan creativiteit geen gebrek, want voor Tamara is inrichting en handenarbeid een uitlaatklep.

    Persbericht bekijken

 • maart 2017

  Der Feinschmecker

  Onze B&B staat vermeld in het Duitse magazine Der Feinschmecker als één van de top adresjes in Antwerpen, naast o.a. kleppers als De Veranda, Het Zilte en Het MAS. Wat een eer! ;-)

    Persbericht bekijken

 • december 2016

  Goesting: topadres in de kijker

  Op ons verlanglijstje voor 2017 staat alvast een uitgebreide shoppingtrip in ’t Stad met daarna een overnachting in de heerlijke B&B Koto. Creatieve duizendpoot Tamara en haar man Sven moesten door omstandigheden hun leven omgooien, het resultaat is Koto, verwennerij pur sang! Er is een ruime, tropische tuin met verwarmd zwembad, en er is keuze uit vier prachtige kamers die je moeiteloos meenemen van hartje Antwerpen naar exotische oorden. Alle kamers zijn uitgerust met tv, airco, minibar, Nespressomachine, ruime badkamer en mezzanine met 2 extra slaapplaatsen. Elke kamer heeft zijn eigen unieke features.

    Persbericht bekijken

 • oktober 2016

  Feeling: Exotische nachten

  Dat je niet ver hoeft te gaan om in vakantiestemming te komen, bewijst B&B Koto. Ze hebben een zalige tuin mét zwembad en ze openden net twee indrukwekkende exotische Garden Suites. Eentje in Afrikaanse stijl met een boomhut, de andere volgens een Indisch thema ingericht, met een gouden vloer en een romantisch tweepersoonsbad.

    Persbericht bekijken

 • augustus 2016

  Hip Antwerpen

  Gisteren waren we te gast bij Koto Antwerp en we waren er helemaal weg van! De tropische temperaturen deden hen alle eer aan. Met een heerlijk zwembad, een ontzettend mooie tuin met palmbomen, olifanten, een fitnessruimte en zelfs een boomhut waan je je absoluut niet in de stad. Sinds juli zijn er naast de twee bestaande themakamers, twee garden suites aan toegevoegd ...

    Persbericht bekijken

 • augustus 2016

  Flair: Afrika ligt in Antwerpen

  Voor een op-en-top vakantiegevoel in eigen land ga je naar Koto, een B&B in een prachtig herenhuis in Antwerpen. Hun troef? Een heerlijk zwembad om aan te chillen, en dat midden in de stad. Ze openden net twee nieuwe garden suites: Afrika (met een eigen boomhut aan) en India (met een badkamer met gouden vloer en badkuip voor twee). Binnenkort komt er ook een wellnessruimte.

    Persbericht bekijken

 • juni 2016

  Flair: flair B&B arrangement

  Een flair B&B arrangement voor onze prachtige B&B

    Persbericht bekijken

 • januari 2016

  Bijzondere plekjes: unieke logeer-adressen

  Origineel, persoonlijk en kleinschalig zijn slechts enkele criteria waaraan een adres moet voldoen om vermeld te worden. Geen grote hotels, maar wel kleine en bijzondere anders-dan-anders adresjes. Denk: houten boshuisjes-met-schapenvacht-en-bad-op-pootjes in de Ardennen, exclusieve design B&B in Antwerpen of sfeervol vakantiehuis met zwembad in Frankrijk...

    Persbericht bekijken